сряда, 16 януари 2019 г.

Година на промени | Inspiration


В навечерието на новата година Валето предложи да си намислим дума за 2019, такава каквато да ни говори и вдъхновява, да я напишем някъде, да й вдъхнем енергията си и да я оставим да работи за нас със стартирането на новата година. Моята дума за 2019 година ще бъде Променям!

Поводът за промяна - приех предложение за работа в Швейцария. Да живея в чужбина никога не е било сред целите ми. Чудила съм се дори на хората, които мечтаят да емигрират. Обичам България, привързана съм към семейството и приятелите си, харесвам живота си тук и сега. Сигурно се чудите защо го правя тогава?! Защото усещам, че животът може да е твърде кратък, за да го изживеем на едно място в едно измерение. И съм любопитна да разбера колко различно може да е ежедневието ми някъде другаде? Колко различна мога да бъда самата аз в различна среда? И защото съм чувала да казват, че ако не изучаваш живота, няма защо да го живееш :) 

Вълнувам се много! И се тревожа (хората, които ме познават ще се усмихнат, защото знаят, че тревогата е в ДНК-то ми;). Удобството на познатото е мощна притегателна сила и всяка промяна плаши в началото. Знам, че ще е трудно и със сигурност ще си поплаквам... Добре, че отивам в страната на шоколада - изпитан лек за щастие :)

И така, записвам своята дума за 2019 тук в блога и ще разказвам за всички нови неща, които откривам по пътя на промяната. Истории и снимки ще качвам и в Instagram. Ако ви стана интересно какво предстои, проверявайте блога от време на време, давайте съвети за по-плавна адаптация и вдъхновение, и.. стискайте палци! Време е за промени :)

Автор: Eлица Лозанова I Снимки: eLights photography  I Публикувано в Life Tasting Blog

Последвайте ни във Facebook и в Instagram 

Няма коментари:

Публикуване на коментар