вторник, 2 август 2016 г.

Билетите ‘SKIP THE LINE’ или как да надхитриш опашката | Travel

Ако обичате да пътувате като нас, няма как да не ви се е случвало да висите на безкрайни опашки, за да влезете някъде. И колкото по-интересно е мястото, толкова по-дълга е опашката. Често се случват абсудни ситуации като тази да чакаш на опашка по-дълго, отколкото ще прекараш разглеждайки самото място.

А какво ще кажете, ако разберете, че има хитър и съвсем легален начин да избегнете опашките за най-популярните музеи и атракции? И това са така наречените билети ‘Skip the Line’.


Какво представляват билетите ‘Skip the Line’?

Резервирате билета си за съответната забележителност онлайн, което става изключително бързо и лесно. До 24 часа от резервацията, получавате билета на електронната си поща. Със ‘Skip the Line’ билета ще влезете за по-малко от 15 минути, вместо да чакате повече от 2 часа за Колизеума в Рим, например. С тях имате шанс да избягате от дългите опашки и да отделите повече време и енергия да се насладите на самите атракции.

Такива билети предлага холандската компания Ticketbar, базирана в Барселона. С опцията, която Ticketbar създадоха за нас, можете да си купите билет онлайн и да избегнете опашките на място за повече от 55 различни дестинации.

Ще виждате линк към билетите ‘Skip the Line’ във всеки от материалите, които пишем за дестинации, които предлагат тази възможност. А всички забележителности, за които можете да си купите такива билети, може да разгледате тук. Ще се радваме ако купите своя 'Skip the Line' билет през линковете на сайта на Life Tasting - така ще помогнете и на самия блог :) 


Последвайте ни във Facebook и в Instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар