петък, 9 март 2018 г.

Girls Day- Вдъхновяващи момичета Ани| People

На 10.03 в Cosmos момичетата от Vintage Summer Fashion ще представят пролетната си колекцията, вдъхновена от пътешествията, от свободата и многоликата женска същност.
Представяме ви Ани, момиче на лятото и една от основателките на Vintage Summer Fashion, марка за дрехи, която прави момичетата по-щастливи.

Коя е твоята женска суперсила?
Да правя момичетата по-красиви. Да говоря много. Да бъда честна. Да бъда добър човек. Да имам нестихваща енергия.
Какво разбираш под „време за себе си“?
Винаги си мечтая за безвремие, да не правя нищо, да не говоря с никой, да не бързам, но с моя темперамент се оказва почти невъзможно. Мечтая си да имам време за творчество, да седна и само да описвам идеите си, да правя рокли по цял ден (в реалността винаги е на бегом), да пиша пътеписи, обичам да разказвам истории от пътуванията ни (успяла съм да напиша няколко, но има още толкова много), да чета повече книги (в реалността чета 7 книги едновременно и ми отнема доста дълго време, защото работя всеки ден, дори и вечер), искам време за приятелите си, повече женски кафета и истории :) Да спортувам, това вече го правя редовно.
Какво е посланието, което би искала да предадеш чрез работата си за Vintage Summer?
Да правиш дрехи е все едно да създаваш настроения, да рисуваш цветни дни или сериозни решения, да твориш свобода и нежност, вярвам, че чрез дрехите всяка жена изразява не само настроението си, но и характера си, своята неповторимост, че те й помагат да бъде всичко това, което иска да бъде. Една жена може да носи широк панталон и размъкната тениска, а на следващия ден да сияе в дълга рокля и да, това пак ще е тя, неспираща да изненадва околните. Ето защо чрез нашите дрехи искаме момичетата да бъдат себе си и да показват най-доброто на което са способни. Модната индустрия понякога създава илюзорни трендове и модерни неща, които са неадекватни за ежедневието на истинските жени, ето защо искаме да даваме супер сили на жените всеки ден. На работа, на плажа, на пътуване, на среща, когато пият кафе, те винаги са себе си.

Има ли някоя конкретна жена, на която се възхищаваш?

Трябва да ви призная, че успехът на Vintage Summer е плод на огромна помощ от много момичета. Ако всяка една от тези страхотни жени не беше част от това приключение заедно с нас през годините, ние нямаше да можем да продължим. Всеки път, когато се уморя или си мисля, че не мога повече да работя, то се зараждам от тяхната енергия! Те са момичетата, които правят света по-добро място, които вярват в идеите си, които не се спират пред нищо! Момичетата в екипа ни също са вдъхновение. Тина е истински катализатор на идеи, нейната енергия е нестихваща, Миленчето е моят разум и подкрепа, Хриси винаги с ентусиазъм се хвърля във всяко ново начинание и така са супер жени около мен. Не пропускам и големият пътешественик, майка ми, която е човек, на който всеки се възхищава! Thank you mom, u rule (пиша го на английски, тя винаги ми отговаря така).


Повече са събитието ТУК

Публкувано в Life Tasting Blog

Няма коментари:

Публикуване на коментар