петък, 16 октомври 2015 г.

DiVino.Taste 2015: дни на модата на българското вино | Events

За виненото общество в България DiVino.Taste е нещо като седмиците на модата за модните фенове в Париж, Лондон и Ню Йорк. По време на най-големия форум на българското вино производителите представят най-добрите си вина, споделят новини от току що отминалия гроздобер и задават тенденциите на новия винен сезон. А любителите на виното като нас очакват с нетърпение да разберат какво ново се случва на сцената на българското винопроизводство и да опитат новите предложения на винарите.


Точно затова истински се развълнувахме, когато ни поканиха да участваме като медиен партньор на DiVino.Taste2015. А само преди няколко дни си мислихме, че вълнуващите дни са отминали с лятото. Ето,че ни предстои истинско винено приключение, в което нямаме търпение да участваме и да ви включим.

Ако и вие като нас сте запалени фенове на българското вино или просто обичате да се наслаждавате на качествено питие, запазете си датите 20, 21 и 22 ноември, когато за пети път DiVino.Taste ще събере добрите български изби в зала 3 на Националния дворец на културата! По време на изложение тази година винарите ще представят над 450 свои вина. Освен изложбена част с дегустации, програмата на DiVino.Taste включва още интересни семинари, лекции и превърналите се в традиция майсторски класове, където водещи винени експерти ще погледнат към виното от различни страни, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, много от които е невъзможно да се опитат на друго място в България. 

Билети за изложбената част и майсторскте класове може да закупите от Vintageclub.bg. Участието в майсторски клас дава право и на достъп до трите дни на изложението.

А докато чакаме, ние ще ви споделяме интересни новини по темата. 



Публикувано в Life Tasting Blog I Снимки: DiVino.Taste и личен архив

Няма коментари:

Публикуване на коментар