петък, 10 октомври 2014 г.

Пет идеи за есенния гардероб | Inspiration

Есента е тук! Променят се времето, настроенията, цветовете. Тук са и новите колекции на любимите ни марки. И новите модни тенденции. След няколко разходки по магазините и преглед на модните блогове и списания от дивана в къщи, ето моите 5 неща, в които мисля да инвестирам за освежаване на есенния гардероб:

# 1. Гащеризон

Винаги съм харесвала гащеризоните, въпреки че самата аз не ги нося често. А и има ли нещо по-удобно и лесно за носене? През деня можеш да ги носиш със спортни обувки, а вечер едни токчета и интересно бижу ги преобразяват напълно. Добър вариант е дънковия гащеризон от новата колекция на H&M.


# 2. Голям, голям шал

Колкото по-голям, толкова по-добре! Големите шалове не само са модерни този сезон, но и топлят през хладните есенни дни и вечери.


# 3. Свръхголяма плетена жилетка

Мека и топла като прегръдка. Може да се комбинира с дънки и спортни обувки или с нежна цветна рокля.


# 4. Големи цветни очила

Красивите очила винаги са на мода! Забравете класическите черни рамки и изберете очила с цвета на есента. Защо не зелено или червено?


# 5. Чанта

Каква по-добра причина за нова чанта от новия сезон? Тя ще придаде чудесно ново излъчване на наличните в гардероба есенни дрехи.


А вие избрахте ли вече своите 5 J Кои са нещата, с които ще обновите гардероба си тази есен?


Автор: Елица I Източници и вдъхновение: Pinterest, www.garancedore.com, www.tiphainesdiary.com I Публикувано в Life Tasting Blog


Няма коментари:

Публикуване на коментар