неделя, 13 декември 2015 г.

Подаръци за винолюбители | Wine

Ако Лапландия е страната на коледните подаръци, то любимият ни магазин Вино Оренда е мястото, където със сигурност ще откриете идеалния подарък за приятел винолюбител. И тъй като ние имаме много такива, решихме да се разходим до магазина и след задълбочен анализ над чаша вино (или бяха повече!?), направихме един спретнат списък с подаръци, които могат да зарадват душата на всеки любител на вино. 

1. Започваме списъка с най-очевидното - чаши за вино. Като любители на чевеното вино, ви препоръчваме чаши за червено вино Riedel magnum (безоловен кристал), които в момента са на промоционална цена от 99 лв.

 

2. Но преди да напълним чашите, трябва да отворим бутилката. Сигурно защото сме момичета, избираме тирбушон тип Rabbit – най-удобното и бързо пособие за отваряне на бутилка с две движения. Комплектът струва 39.90 лв и включва резервна спирала и нож за отстраняване на капсула. Друг практичен аксесоар е вакуум помпа за съхранение на вино с 2 бр. тапи Von Shef - чудесно пособие, което защитава виното след отварянето му. Цена: 28.00 лв.

 

3. Редно е в списъка да включим и малко литература ;) За 2016 г. препоръчваме новия Каталог на Българското вино 2016 с включена информация за 145 винарни и Винени маршрути на със селекция от 77 български изби! Те ще ви подготвят с информация за най-добрите български вина, за винарните, отворени за посещения, както и с повече историческа информация и акценти от традиционната кухня на винените региони на България.

   

4. Ако търсите нещо по-нестандартно с елемент на изненада, изберете чувалчето с изненади на Vino Orenda, което съдържа продукти от магазина и много изненади, една от които top seller-а на Vino Orenda- вино Trastena малини и мерло! Може да направите поръчка до 15.12 на asen.tsekov@vinoorenda.com и ще ви го доставят безплатно в рамките на София през седмицата преди Коледа. Цената е 35лв.


5. Ако още не можете да решите, имаме и лесен вариант - ваучер за подарък от Vino Orenda.

 
6. И на края - нещо, с което няма начин да сгрешите! Бутилка или кашонче от любимото вино. А, защо не опитате да изненадате с нещо ново по ваш избор? Ако не се чувствате уверен, във Вино Оренда ще ви помогнат да изберете, а сега може и да се възползвате от празничната оферта, валидна до 09.01.2016.
А тук ще откриете няколко оригинални идеи за опаковане на бутилка вино.

Всички цени са валидни към 14.12.2015 г.

Публикувано в Life Tasting Blog

Няма коментари:

Публикуване на коментар