сряда, 25 март 2015 г.

Пет идеи за пролетна украса на дома | Inspiration

Пролетта е официлно тук и ни предстоят все хубави пролетни празници – Цветница и Великден! Но преди да боядисаме яйцата и да замесим козунаците, ето няколко идеи как да украсим дома си и да си създадем празнично пролетно настроение.

# 1. Великденски гирлянди

Обикновено се сещаме за гирлянди по нова година, но защо да не ги ползваме и като великденска украса? Вижте тази сладка идея за гирлянди от великденски зайчета, които може да направите сами. Трябва ви само шарена хартия, просто шаблонче с ушички и памук:)


# 2. Зайче в рамка

Отново нещо, което може да направите сами – апликация на великденско зайче, което да сложите в рамка. Тук зайчето е от страница на вестник, но вие може да ползвате цветове и шарки, които да отговарят на настроението и интериора ви. 

# 3. Великденско дръвче

Още една идея, открадната от Коледа – ваза с пролетни клонки, които да украсите с яйца.

 

# 4. „Котенца”

Пролетните цветя са винаги добра идея за украса на дома, но защо не помислите за върбови клонки? Те носят толкова хубаво пролетно настроение и пасват на всеки интериор.

 

# 5. Върбово венче

И не забравяйте да си направите венче от върбови клонки, което можете да закачите на прозореца, на стената или да сложите на масата.



Слънчева пролет и весели празници! :)


Автор: Елица Лозанова I Вдъхновение: Pinterest I Публикувано в Life Tasting Blog

Няма коментари:

Публикуване на коментар