вторник, 22 септември 2015 г.

Седмици на модата или какво се носи тази есен? | Inspiration

Вече е септември, а никой не иска да пусне лятото да си отиде.. И точно в този момент идват есенните седмици на модата, за да ни пренесат в мисли и планове за следващото лято. Новите модни тенденции безспорно са вълнуващи и приковават вниманието на много хора. Аз обаче няма дори да се опитвам да систематизирам или коментирам новите трендове за пролет-лято 2016 г. Нека го оставим на професионалистите.

Това, което винаги ме впечатлява, е стилът на хората, които посещават големите модни събития. По тях можете да се ориентирате какво се носи този сезон! Подбрах само няколко снимки, които доказват, че колкото и абстрактни и непонятни да ни изглеждат на сцената, новите тенденции оживяват по улиците на модните столици. И ако понякога това, което виждате по модните дефилета, ви се струва трудно за разбиране или въвеждане в ежедневнието, огледайте стила на хората на Ню Йорк и Лондон, и ще разберете какво е актуално тази есен!

1. Не прибирайте дългите ризи - остават и през есента, но допълнени с пуловер или жилетка.


2. Дънковото яке е звездата на сезона - колкото по-голямо, толкова по-модерно!


3. Въпреки, че ги предпочитам свръхголеми, сега на мода са кокетните малки чанти.    


4. Сигурно сте забелязали и другия хит - гуменки, кецове и маратонки в съчетание, както със спортен стил, така и с романтично или дори бизнес облекло.


5. Вярвате или не панталоните 7/8 се завръщат и няма как да ги игнорираме.6. Още нещо с ретро полъх - обувки с широк ток в цветовете на есента.7. Кожен топ?8. Всеки елемент от стила на 80-те ще звучи актуално тази есен - пола трапец, голяма риза, дънков гащеризон.9. И още по-назад към 70-те с десен на геометрични фигури.10. Независимо какво ще изберете за себе си, не забравяйте, че понякога солта на живота е чисто и просто в различната гледна точка към обичайните неща! :)Автор: Елица Лозанова I Източници и вдъхновение: C-Heads Magazine, Vogue I Публикувано в Life Tasting Blog

Няма коментари:

Публикуване на коментар