вторник, 22 септември 2015 г.

Когато си в Гърция.. | Photo Stories

Наскоро в необятното Интернет пространство ми попадна статия с 10 причини на автора да не обича да почива в Гърция. Прочетох я с любопитство. Със сестра ми я обсъждахме и май 10-те причини против на авторката се оказаха нашите причини ЗА.







Приятно бездействие, морска храна, чисто море и чат пат срещи с октоподи в него. Без да правим сравнения и да отричаме българското Черноморие, без да идеализираме и възхваляваме нищо, ние определено обичаме гръцките си почивки! Тази година ваканцията беше с деца и затова решихме да си наемем вила  със собствен плаж за компанията ни от 6. 





     

Синьо безвремие е всичко, което може да се каже за седмицата ни в гръцката вила. Прохладни ранни сутрини /с деца на море се става рано:), блажени горещи следобеди на сянка в хамаците, каяци следобед, риба на барбекюто, вино  и снимки на залеза... 




Едва се организирахме да напуснем райското си местенце, за да се разходим и да посетим някоя таверна наоколо, но октоподите на скара бяха силна мотивация. Пазарът за риба сутрин рано беше другият задължителен маршрут.


   

Тази почивка посветихме на дегустациите:) Поне 15 нови за нас местни бири, много от които крафт, няколко вина от гръцки сортове и доста неопитвани досега риби. Дааа, мотото на почивката определено беше Life Tasting!


Автор: Валентина Лозанова-Цекова I Снимки: eLights photography & Ариан Шкаки I Публикувано в Life Tasting Blog

Няма коментари:

Публикуване на коментар