понеделник, 24 ноември 2014 г.

Пет идеи как да опаковате коледните подаръци | Inspiration

Броени дни преди началото на декември вече се усещат първите признаци на предпразничното настроени. В града се появява първата коледна украса, витрините на магазините постепенно грейват в бяло, червено и зелено, в магазините за кафе предлагат коледни блендове и замирисва на джинджифил и канела :)

Време е подготовката за Коледните и Новогодишните празници да започне сега! И предлагам да започнем с няколко идеи как да опаковаме подаръците. Тази година съм в настроение за нещо семпло и натурално, а вие?

# 1. Клонки

Понякога най-простите неща са най-чаровни. Една семпла идея с натурално изръчване - обикновена „амбалажна” хартия, свежа клонка вместо панделка, а вместо картичка – напишете името на човека върху хартията.


# 2. Елхичка

Вместо клонка, опитайте сами да направите елхичка за декорация с клечки и шарени конци. Или си купете елхички от магазин като Слънчоглед.


# 3. Снежинка

Сигурно помните от деца как се правят хартиени снежинки? Не са ли чудесна украса за подарък? Седят чудесно върху кафява, черна и червена хартия.


# 4. Топка

Можете да използвате за украса и друг празничен символ – изрежете от шарена хартия топки. За разкош можете да ги декорирате с натрошени стъкълца от истински играчки за елха.


# 5. Червено

Няма да сбъркате ако изберете класическата комбинация от червено и бяло.

  

Автор: Елица Лозанова I Вдъхновение: Pinterest I Публикувано в Life Tasting Blog

Няма коментари:

Публикуване на коментар