петък, 30 септември 2016 г.

Нека бъде Есен | Inspiration

Октомври идва само след няколко дни. И пак не усетих как е станало есен- изведнъж вече не можем да си носим летните рокли, а сандалите са на дъното на гардероба. И неизбежно ми става леко носталгично. А след като прекарах 3 дни затворена вкъщи с първия есенен вирус, реших че е време да се настроя позитивно и да погледна на новия сезон по нов начин.

Все пак е есен и има няколко неща, които можем да правим само през есента и да и се насладим максимално. Някак по- спокойно е, по- красиво, слънцето е по ценно, а и времето е подходящо за червено вино.

1. Можем да си направим пикник на открито- по-добре облечени, с одеяла под мишница и нещо топло в термуса. Есенният уикенд сред цветните дървета може да е много романтично преживяване.


2. Можем да си носим хубавите плетени пуловери и жилетки, и готините есенни шапки!


3. А защо не и да си направим малко есенна украса. Нещо като прелюдия към коледната украса и начин да внесем малко от природата в къщи.


4. Освен, че вече е направо задължително да минем на червено вино, можем да започнем да си правим и греяно такова- с подправки, с ябълки и портокалови кори.


5. Можем да отделим малко време и да започнем да си готвим есенни вкусотии- най- добре да са топли- супа от тиква, пълнени печени ябълки и дюли, а защо не и ябълков чипс с канела...


6. И това, което със сигурност можем да правим този сезон е много красиви снимки. За целта трябва просто да излезем навън и да уловим последните слънчеви дни.


Автор: Валентина Лозанова I Снимки и вдъхновение: Pinterest I Публикувано в Life Tasting Blog

Последвайте ни във Facebook и в Instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар