събота, 18 април 2015 г.

Лятото започва с Coachella! | Lifestyle


Да посетя фестивала Coachella ми е стара мечта! Всяка година по това време гледам снимките от поредното му издание и се пренасям там.


Coachella  или Chella както феновете го наричат е фестивал на музиката и изкуството, който се провежда в Индио, Калифорния от 1999 и е нещо като официално откриване на летния сезон. Е температурите у нас по това време едва ли могат да се сравнят с тези на пустинята в Колорадо, но като гледам снимките определено ми идва лятно настроение! Фестът се провежда в два поредни уикенда- днес започва вторият.

Освен десетките сцени, където се изявяват изпълнители в най- различни стилове- хип- хоп, рок, техно музика, по време на фестивала могат да се видят различни арт инсталации и други събития. Звездите непременно посещават фестивала и като се замислиш едва ли има много други места, където можеш да си потанцуваш на AC/DC рамо до рамо с Бионсе и Риана /е ако не се спънеш в някой от телохранителите им разбира се:)/


Но всяка година основният акцент на Coachella е стилът! Фестивалът налага мода в духа на Уудсток и точно тук се раждат трендовете за лятото. Chella е любим източник на вдъхновение на модните блогъри и тема номер 1 на модните медии по света през двата уикенда, в които се провежда.

Четох, че тази година тоалетът за Бионсе за фестивала е струвал 7900$! И това не е никак случайно- тя добре знае, че снимките от този уикенд ще обиколят света и всички сайтове, които имат някакво отношение към модата.


Не е случаен и фактът, че за поредна година марката H&M пуска колекция H&M loves Coachella, която е посветена на стила на фестивала.

Да погледаме малко снимки, изпълнени със слънце и настроение /и с добър фести стил разбира се/ и да се подготвим за едно диво, горещо и прекрасно лято!

А догодина...знае ли човек, може да реализирам мечтата си и да посетя Coachella 2016;)






                            

                                   
 

Автор: Валентина Лозанова I Източници: Google I Публикувано в Life Tasting Blog

Няма коментари:

Публикуване на коментар